21 cерпня відбулося засідання вченої ради Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ.

Ключовими питаннями засідання стали:

  • обговорення кандидатів на заміщення вакантних посад доцентів, старших викладачів, викладачів кафедр Сумської філії ХНУВС;
  • розгляд заяв та клопотання перед Вченою радою ХНУВС щодо призначення кандидатів на заміщення вакантних посад професорів кафедр Сумської філії ХНУВС.

Також одним із важливих питань, що розглядалися під час засідання, був аналіз підготовки Сумської філії ХНУВС до нового 2020/2021 навчального року.
На засіданні вченої ради філії було затверджено плани роботи структурних підрозділів на навчальний рік, розглянуто та проаналізовано освітньо-професійну програму першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Правоохоронна діяльність (поліцейські), освітньо-професійну програму другого (магістерського) рівня вищої освіти Право (правозастосування), навчально-методичне забезпечення кафедр.

Крім того, директор філії на засіданні детально проаналізував організацію та здійснення заходів профорієнтаційної роботи у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ.