Сьогодні дистанційне навчання – найефективніший спосіб поглиблення своїх знань. Саме тому, підтримуючи та виконуючи вказівки уряду щодо запровадження карантинних заходів, доцент кафедри юридичних дисциплін, к.ю.н. Вікторія Панкратова та провідний фахівець Цвітана Баранова взяли участь в онлайн-вебінарі на тему «Права людини та робота поліції під час пандемії».

Під час вебінару учасниками було проаналізовано такі міжнародні документи: Загальна декларація прав людини, Міжнародний пакт про громадянські і політичні права, Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод, Міжнародні медико-санітарні правила та Міжнародні стандарти для органів підтримання правопорядку.

На початку навчання усі учасники поділилися на групки та, обравши відповідні кейси-завдання, аналізували надану ситуацію, при цьому обравши для себе роль: прокурора, журналіста, представника місцевої влади, громадського активіста. Вебінар пройшов досить активно та цікаво. Результат вебінару – нові знання отримані, а вже існуючі - вдосконалені!