Всесвітній День здоров’я відзначається щорічно 7 квітня, і спрямований на підтримку активного способу життя, щоб залишатися здоровим і запобігати хворобам.

Наше свідоме суспільство має одну дуже просту думку, пов’язану з питаннями здоров’я і проблемами його відсутності. «Буде здоров’я - решта все додасться», - так звучить це багатовікове ствердження. І дійсно, наявність або відсутність у людини цього найціннішого стану докорінно визначає її повсякденне життя, соціальне і суспільне оточення. Здоров’я - це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо.

Тому, перебуваючи у самоізоляції курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ щоденний ранок розпочинають із проведення фізичних вправ. До Дня здоров’я вони створили відеоролик, який пропонують усім переглянути та долучитися до флешмобу «Бути здоровим – це красиво і модно», бо «в здоровому тілі – здоровий дух».

Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ у Всесвітній день здоров’я бажає усім його надійного зберігання, особливо під час карантину.

Будьте здоровими і життєрадісними, піклуйтеся про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких кожного дня, адже це запорука щасливого життя!