З метою національно-патріотичного виховання студенти та курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ долучилися до патріотичного заходу, присвяченого Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, та з нагоди 31-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Захід відбувся у Головному управлінні Національної поліції в Сумській області.

В урочистостях прийняли участь начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області полковник поліції Пиняга Руслан Орестович, голова обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України генерал-майор міліції Дяченко Петро Миколайович, Голова Ради пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ, які приймали участь в бойових діях на території інших держав, Скрипник Сергій Михайлович, директор Сумської міської організації української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Рикун Володимир Ілліч.

Під час заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто пожертвував власним життям заради мирного неба.

Після чого розпочався святковий концерт за участю легендарної групи «Баграм» (керівник - воїн-афганець, десантник, стрілок, батальйонної розвідки, який з 1982 по 1984 роки був учасником бойових дій в Афганістані 345-го окремого повітряно-десантного полку у м. Баграм Сергій Черняков) та оркестру ГУНП в Сумській області.

У концертній програмі лунали спогади тих часів та патріотичні пісні.