У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулося засідання курсантсько-студентського самоврядування вишу, на якому було обговорено низку важливих питань щодо організації подальшої роботи.

На заході були присутні ректор університету Дмитро Швець, проректори вишу Михайло Бурдін, Анатолій Клочко та Володимир Шульга, помічник ректора з гендерних питань Оксана Цукан, актив курсантсько-студентського самоврядування університету, Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу.

Під час зустрічі Дмитро Володимирович звернув увагу на те, що найпершим і найголовнішим завданням курсантів і студентів вишу є успішне навчання, активна громадська діяльність, здоровий спосіб життя, а також дотримання загальних правил поведінки як в університеті, так і за його межами. Ректор зазначив, що керівництво університету завжди відкрите для спілкування, готове вислухати й допомогти.

Зібрання розглянуло низку питань щодо подальшої співпраці у навчальній роботі, виховному процесі, спортивно-масових заходах та національно-патріотичному вихованні.

ВЗГ ХНУВС