У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ традиційно відбулася спортивна Спартакіада «Старти надій» серед студентів 1 курсу, присвячена Дню фізичної культури і спорту, яка була організувана та проведена доцентом кафедри гуманітарних дисциплін Тетяною Білоус.

На святковому заході була присутня майстер міжнародного спорту, учасниця чотирьох зимових Олімпіад, багаторазова переможниця чемпіонатів Європи та України з лижних перегонів, викладач фізичної культури Комунальної установи Сумської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 місто Суми Тетяна Антипенко, яка виступила з вітальним словом до першокурсників, побажала їм сили, витримки, терпіння, спортивного духу та обов’язково займатися фізичною культурою!

Після змагань були визначені переможці спортивної Спартакіади «Старти надій» серед студентів - Дмитро Пилипенко та Ангеліна Євланова.

На урочистому закритті змагань переможці були нагороджені грамотами та пам’ятними сувенірами. На згадку студенти зробили світлини з почесною гостею. Спортивна Спартакіада «Старти надій» серед студентів 1 курсу є яскравим прикладом того, що жити повноцінним життям, наповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен!