Для студентів першого курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, у рамках вивчення дисципліни «Вступ до правових досліджень», було проведено практичне заняття у центрі надання адміністративних послуг у місті Суми.

З майбутніми юристами поділилися професійними знаннями і практичним досвідом начальник ЦНАП у м. Суми Алла Стрижова та керівники структурних підрозділів. Студентів ознайомили з основними напрямками роботи ЦНАП, досягненнями, перспективами та планами на майбутнє, провели екскурсію залами та кабінетами, де ведеться прийом громадян, а також приміщеннями бек-офісу, де здійснюється аналіз та опрацювання документів, занесення інформації до різноманітних реєстрів тощо.

Під час візиту студенти мали змогу спробувати свої сили й знання у ролі адміністраторів, безпосередньо долучившись до процесу прийому громадян.

На завершення зустрічі студенти та професор кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Надія Демиденко подякували співробітникам ЦНАП за отримані знання та навички і висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.