Представники закладу вищої освіти розповіли про філію та особливості навчання, ознайомили з перспективами працевлаштування після отримання диплому.

У заході взяли участь: директор філії, заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор Сергій Лукаш та провідний фахівець філії – відповідальна за вступну кампанію, Цвітана Баранова. До заходу підключились близько 100 локацій, які охопили учасників із різних міст Сумської області. Представники закладу вищої освіти розповіли про філію та особливості навчання, ознайомили з перспективами працевлаштування після отримання диплому. Також продемонстрували учасникам заходу здобутки філії у навчальній та науковій роботі, її матеріально-технічну базу, представили відеоролик про заклад вищої освіти, ознайомили з покроковою інструкцією щодо етапів вступу до Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ. Захід тривав 2 години у форматі «запитання-відповідь».

Враховуючи карантинні обмеження та необхідність у інформуванні вступників, захід формату онлайн-зустрічі проводиться філією неодноразово. За необхідністю, такі зустрічі проводитимуться і надалі.