Курсанти другого курсу Сумської філії ХНУВС від сьогодні та майже місяць проходитимуть навчальну практику у практичних підрозділах поліції по всій Україні. 97 вихованців вишу нестимуть службу у підрозділах превентивної діяльності Сумської, Чернігівської, Донецької та Полтавської областях.

«Ми підібрали для вас найкращих наставників, – вернувся до присутніх начальник ГУНП в Сумській області полковник поліції Сергій Чиж. – Впевнений, що за цей час ви покажете свої знання на гідному рівні та вірно застосуєте їх у практиці. Від молодого покоління ми чекаємо активності та відкриті для ваших нових ідей, які допоможуть ще більше покращити результати роботи поліції Сумщини в цілому».

«Пам’ятайте все, чого ви навчалися з моменту вступу, – зауважив директор Сумської філії ХНУВС Сергій Лукаш. – Ви достатньо освоїли навчальну програму аби застосувати свої знання на практиці. Вже від сьогодні населення буде оцінювати вас по вашій роботі, а відповідно нас – як заклад вищої освіти, який надає знання. І ваша оцінка, і оцінка закладу – відтепер залежить тільки від вас».

За час проходження практики курсанти вдосконалять свої теоретичні знання та отримають цінний досвід, який у подальшому допоможе гідно служити своїй крані. Також хлопці та дівчата безпосередньо ознайомляться з майбутньою професією.