07 жовтня 2021 року у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбувся святковий концерт із нагоди професійних свят – Дня працівників освіти та Дня юриста України.

На початку концерту із вітальним словом до присутніх звернувся директор філії, заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор Сергій Лукаш. У своєму привітанні Сергій Станіславович подякував науково-педагогічному та педагогічному колективам філії за самовіддану працю, високий професіоналізм, побажавши успіхів у благородній діяльності, творчої наснаги, побільше яскравих подій, професійного зростання та людської поваги. А також вручив грамоти від Департаменту освіти та науки Сумської обласної державної адміністрації.

Від імені усіх здобувачів вищої освіти ведучі концерту Юлія Тригуб (студентка 2 курсу) та Микола Сіроштан (курсант 2 курсу) побажали міцного здоров’я, щастя, мирного неба над головою, достатку в родинах, великих успіхів на педагогічній ниві та нових наукових досягнень.

Слова вдячності на адресу викладачів прозвучали у відеопривітанні від студентсько-курсантського самоврядування.

У концертній програмі, яка пройшла під гаслом «Шана і вдячність лише Вам», взяли участь студентсько-курсантська талановита молодь та творчі особистості філії, а саме: вокальний ансамбль курсантів 2 курсу, вокальне тріо студенток у складі Юлії Ніштенко, Тетяни Пташок, Діана Шульженко, учасники студії сучасної пісня: Річард Петренко (студент 3 курсу), Андрій Савадян (курсант 2 курсу), Бодрова Діана (студентка 1 курсу), Лілія Ревіна (керівник вокального ансамблю), Євгенія Думчикова (діловод канцелярії).

Концерт пройшов динамічно і яскраво, у теплому, родинному та згуртованому колі