Старшим викладачем Мариною Колесник та викладачем кафедри юридичних дисциплін Цвітаною Барановою спільно з начальником відділу розшуку та опрацювання матеріалів дорожньо-транспортних пригод Управління патрульної поліції в Сумській області Олександром Худіновим для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Право проведено практичне бінарне заняття за темою «Кримінальні правопорушення проти безпеки руху та експлуатації транспорту».

На початку зустрічі викладачі разом зі студентами проаналізували загальні положення та види кримінальних правопорушень, передбачених розділом XI Особливої частини Кримінального кодексу України, акцентували увагу на змінах, внесених до нього у 2021 році. Після чого Олександр Худінов розповів дуже детально про оформлення поліцейськими матеріалів ДТП. Начальник відділу ознайомив здобувачів зі статистикою дорожньо-транспортних пригод по Сумській області за 2020 – 2021 роки, розповів про останні зміни до Правил дорожнього руху.

А наприкінці заняття, Олександр Анатолійович розповів про завдання та функції патрульної поліції, вимоги до патрульних поліцейських, особливостях їх підготовки, ситуаціях, які виникають під час несення служби та запросив здобувачів освіти після навчання поповнити лави Управління патрульної поліції в Сумській області.