Шановні учні 9-11 класів!

У зв’язку з тим, що виявилося доволі велика кількість бажаючих взяти участь у конкурсі, незначну кількість часу, яка залишилася до кінця І туру, а також, через карантинні обмеження та складну пандемічну ситуацію, наші організатори та спонсори вирішили продовжити строк на виконання завдання у І турі до 10 травня, з розумінням поставившись до великого навчального навантаження учасників.

Нагадуємо, що участь у конкурсі можуть брати лише команди, які складаються з учнів 9-11 класів у складі до 3 осіб.

Бажаємо Вам натхнення та успіхів!
З повагою
Координатори конкурсу

Адвокати Ради адвокатів Сумської області та Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ оголошують конкурс «Чорне чи біле»! Ми сподіваємося, що Вам сподобається наша ідея і Ви спробуєте себе у непростій справі!

І не забудьте!!! Приз за І місце – 1000 грн.

Основне завдання конкурсу переконати усіх, а в першу чергу журі конкурсу – адвокатів - в тому, що біле – це чорне, а чорне – це біле. Після реєстрації для участі в конкурсі Вам буде надісланий персонаж з відомого мультфільму чи фільму, який традиційно вважається негативним або позитивним. Негативного персонажа Вам необхідно буде «відбілити», а позитивного – «очорнити». Наприклад, Ви можете отримати в якості «клієнта» злу та жадібну любительку екзотичного хутра Круеллу Де Віль з мультфільму «101 далматинець» або Вам доведеться обвинувачувати у семи гріхах Кота Леопольда. Ораторське мистецтво, винахідливість та творчість, а також знання права та логіки, технік та стратегій адвокатської діяльності – все це може знадобитися під час виконання завдання конкурсу.

І ТУР конкурсу буде проводитися дистанційно. Кожна команда присилає координаторам конкурсу свою відео-презентацію. Вами може бути обраний будь-який формат: промова, презентація-малюнки з озвучкою, німа промова тощо. Головне – щоб Ви переконали, що володієте магією перетворення!

Надіслати конкурсне відео необхідно до 15 квітня 2021 року на електронну скриньку [email protected].

Результати будуть відомі вже 16 квітня і розміщені на сторінці фейсбуку Сумської філії ХНУВС.

ІІ ТУР – офлайн. Дата відкрита: як тільки будуть скасовані карантинні обмеження на проведення заходів, дата буде повідомлена командам переможцям.

Учасниками можуть бути лише учні 11-х класів.

Координатори конкурсу:

Яна САДИКОВА 099 921 9363

Наталія ГОРОБЕЦЬ 050 878 9450

РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ

https://cutt.ly/8cI2WjP