З метою забезпечення зв’язку теоретичних знань із практичними навичками у рамках вивчення дисципліни «Інформаційне забезпечення професійної діяльності» доцентом кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Виганяйло Світланою Миколаївною та завідувачем кафедри соціально-економічних дисциплін Лук'янихіною Оленою Анатоліївною було проведено бінарне заняття на базі Головного управління Національної поліції в Сумській області на тему «Комп’ютерні бази даних, які ведуться в системі Міністерства юстиції та МВС» за участі провідного спеціаліста Ярослава Шабаля.

Здобувачі вищої освіти 1-го курсу денної форми навчання спеціальності «Правоохоронна діяльність» із захопленням відвідали структурні підрозділи ГУНП у Сумській області та поспілкувались з провідними спеціалістами «Лінії 102».

Студенти дослідили схему інформаційних потоків на лінії 102, побачили на власні очі процес відпрацювання фабули оператором, диспетчером патрульної поліції та черговим відділу поліції.

Студентами було поставлено багато запитань, на які фахівці практичного підрозділу дали ґрунтовні висококваліфіковані відповіді.