У Головному управлінні Національної поліції в Сумській області відбулась позачергова конференція Сумської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, на якій нагороджували переможців та призерів обласних змагань в програмі «Динаміади-2020».

Протягом 2020 року команди та спортсмени Сумської філії ХНУВС брали активну участь у загальнокомандному заліку комплексних змагань «Динаміада-2020». Так, змагалися із командами силових структур та правоохоронних органів області у легкоатлетичному кросі, міні-футболі та волейболі.

За багаторічну плідну співпрацю по розвитку фізичної культури і спорту, розбудові динамівського руху на Сумщині та з нагоди 96-ї річниці утворення ФСТ «Динамо» директор Сумської філії ХНУВС Сергій Лукаш отримав подяку.

«Ми постійно розвиваємося у напрямку спорту, - говорить директор Сумської філії ХНУВС Сергій Лукаш. – Наша команда з міні-футболу вже неодноразово займала призові місця на чемпіонатах як міста, так і області. Студенти та курсанти беруть участь у різноманітних змаганнях. І також стають призерами. Можу впевнено сказати, що динамівський рух у Сумській філії ХНУВС буде розвиватися і надалі».