18 лютого 2021 року викладач кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Бакаєва Ольга Олександрівна провела профорієнтаційну та правопросвітницьку зустріч зі старшокласниками Сумського ЗЗСО № 21.

Метою заходу було інформування випускників про особливості й переваги навчання курсантів та студентів у Сумській філії ХНУВС.

Учнів ознайомлено з правилами вступу до Сумської філії ХНУВС у 2021 році, особливостями освітнього процесу, новаційними досягнення закладу вищої освіти та перспективами подальшого працевлаштування випускниів. Також Ольга Олександрівна розповіла учням, що поряд із освітнім процесом, здобувачів вищої освіти очікує активне й насичене студентсько-курсантське життя: наукові конференції, тематичні семінари, концерти, різноманітні змагання та пізнавальні екскурсії.

Зустріч викликала в учнів жвавий інтерес, вони отримали відповіді на всі питання, зокрема, щодо порядку реєстрації та подання документів, необхідних для вступу до Сумської філії ХНУВС, перспектив проходження служби в лавах Національної поліції України тощо.