До Дня гідності та свободи, до 6 річниці Майдану бібліотека філії пропонує книжкову виставку «У ЇХНІХ СЕРЦЯХ ЖИЛА Україна», на якій представлені книги та вірші про незламний дух героїв Майдану, про їхню відчайдушність та любов до своєї країни.

Вся Україна в ці дні згадує і схиляє голови перед пам'яттю Героїв Небесної Сотні, Героїв майдану , які боролися і віддали своє життя за Україну тоді, коли вона стояла перед важливим історичним кроком – стати незалежною Європейською державою..

Те, що відбувалося на Майдані у Києві, знають усі. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свій європейський вибір, гідність, своє прагнення до свободи.

Люди, які загинули на Майдані у грудні 2013 – лютому 2014 років ціною власного життя змінили хід історії України. Безстрашні захисники свого народу... Вони лежали просто неба, накриті жовто-блакитними стягами, і вже не боялися ні снайперів, ні беркутівців... вони прийшли на Майдан, щоб підняти ці прапори у новій, щасливій, вільній і по-справжньому незалежній демократичній державі, а знайшли під ними вічний спочинок...
Вічна пам'ять Героям!

Мета виставки: виховувати патріотизм та гідність, формувати розуміння єдності та цілісності України, усвідомлення себе українцями, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині своєю працею, розвивати бажання стати гідними громадянами України; вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні.