25 листопада 2020 року у рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» за ініціативи громадської організації «Вік можливостей» у партнерстві із Центром гендерної культури стартував «Жіночий марафон з фінансової безпеки».

У даному марафоні, який проводиться з метою підтримки жінок, взяли участь здобувачки Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Даниленко Анастасія, Тесленко Єва, Фролова Інна - курсантки 2 курсу, Гайдар Марина - студентка 3 курсу та Коваленко Євгенія - студентка 2 курсу.

На відкритті мотиваційна спікерка Ліліана Семенюта (м.Харків), голова ГО «Вік Можливостей», фінансова консультантка, бізнес тренерка, експертка з монетізації талантів, засновниця форуму «НоваЯ» та Центру онлайн професій познайомила учасниць з програмою Жіночого марафону, його унікальністю, зупинилася на актуальних питаннях фінансової грамотності жінки. Адже ця тема актуальна сьогоденню, і дуже важлива, бо роль жінки у сучасному суспільстві – така ж сама, як і роль чоловіка.

Протягом 16-денного марафону, який буде діяти до 10 грудня, учасниці матимуть можливість отримати навички самодопомоги та профілактики економічного насильства; практичні рекомендації щодо зміцнення фінансового становища; допомогу у визначенні власних сильних сторін та самореалізації; енергію та натхнення зробити перший крок до фінансової стабільності; підтримуюче жіноче оточення, а також зрозуміти спектр гендерної проблематики як в Україні, так і в усьому світові загалом.