Шановні колеги!

Харківському національному університету внутрішніх справ виповнилося двадцять шість років. За цей час заклад вищої освіти системи Міністерства внутрішніх справ України посів провідні позиції в багатьох питаннях підготовки кадрів для Національної поліції, ставши провідним освітнім і науковим центром, одним із лідерів вищої спеціалізованої освіти нашої держави.

Університет постійно демонструє високу динаміку розвитку, вдосконалюючи навчальний процес та його методичне забезпечення і розширюючи сферу наукових досліджень з актуальних проблем права та правоохоронної діяльності, за результатами яких готуються численні пропозиції, спрямовані на вдосконалення чинного законодавства.

Випускники цього навчального закладу несуть службу в усіх регіонах нашої країни, із честю виконуючи свій службовий обов’язок. Високий професіоналізм, відданість справі й активна життєва позиція випускників створюють позитивний імідж Національної поліції, роблять свій внесок у добру славу університету.

Щира подяка всьому колективу університету за те, що в нелегких умовах сьогодення вони не лише діляться своїми знаннями, а й самовіддано продовжують почесну справу виховання молоді, сприяючи становленню високоосвіченого покоління України.

Упевнений, що Харківський національний університет внутрішніх справ і надалі залишатиметься лідером серед відомчих закладів вищої освіти. Бажаю працівникам, офіцерам, курсантам, студентам і слухачам магістратури та ад’юнктури нових досягнень на благо університету та нашої держави. Продовжуйте та розвивайте славні традиції, втілені в гаслі навчального закладу: «Закон. Знання. Честь»!

Директор Департаменту персоналу МВС
Геннадій ДОСКЕВИЧ