Щиро вітаю колектив Харківського національного університету внутрішніх справ з нагоди 26-річчя отримання статусу університету!

Сьогодні наш Університет – один із найбільш потужних структурних підрозділів системи Міністерства внутрішніх справ України, сучасний навчально-науковий центр, який упевнено посідає провідні позиції в системі української вищої освіти.

Багаторічні традиції, досвідчений колектив талановитих учених і викладачів – докторів і кандидатів наук, професорів і доцентів, сучасна матеріально-технічна база, використання інноваційних технологій у навчальному процесі – все це запорука ефективної підготовки кадрів для нашої держави.

За час свого існування Університет підготував понад 50 тисяч висококваліфікованих спеціалістів, його випускники успішно працюють в органах і підрозділах внутрішніх справ України. Для багатьох поліцейських нашої держави університет – це рідні стіни. Тут вони отримали якісні знання, знайшли вірних друзів, які допомагають приймати і реалізовувати важливі та відповідальні рішення у сфері забезпечення правопорядку.

Пишаюся тим, що безпосередньо був причетний до навчання та виховання курсантів кращого поліцейського вишу держави. Я вдячний науковцям університету за участь у законотворчій діяльності, розробку та експертизу законопроєктів. В Університеті сформувалася особлива атмосфера – творчого пошуку, професійного спілкування, доброзичливості й поваги.

Упевнений, що і надалі ваші професійні здобутки примножуватимуть славу Університету та правоохоронних органів нашої держави!

Бажаю всім добра та справедливості, миру, злагоди й успіхів у розбудові стабільної та процвітаючої держави!

Слава Харківському національному університету внутрішніх справ!

Слава Україні!

Член Наглядової ради Харківського
національного університету внутрішніх справ,
народний депутат України,
кандидат юридичних наук, доцент
Олександр БАКУМОВ