У рамках вивчення навчальної дисципліни «Сучасні проблеми господарського процесу» доцентом кафедри юридичних дисциплін Василенко Мариною Євгенівною разом із суддями Господарського суду Сумської області Надією Спиридоновою та Вікторією Котельницькою було проведено бінарне заняття для студентів другого (магістерського) рівня освіти за спеціальністю 081 Право Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ.

У ході навчального заняття присутні обговорили особливості розгляду господарських справ, що пов’язані із банкрутством підприємств, а також узяли участь у навчальному судовому процесі, де кожен обрав собі ту чи іншу сторону зі своїми функціональними обов’язками.

Повчально було побачити, як застосовуються новели законодавства під час судового засідання, як поводяться учасники судового процесу. До того ж вразила студентів компетентність суддів.

Майбутні юристи відзначили важливість інтегрованих занять, які сприяють оптимальному пізнавальному розвитку та посилюють практичну складову.