Викладач кафедри юридичних дисциплін Цвітана Баранова разом з інспектором відділу організаційного забезпечення управління «КОРД» ГУНП в Сумській області майором поліції Оксаною Дмитренко та студенткою 2-го курсу Євгенією Коваленко прийняли участь у онлайн-заході до 20-ї річниці прийняття Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на платформі Zoom. Запрошений спікер заходу - спостерігач Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Хайді Маргарита Васкес Панес.

Пані Маргарита у своїй доповіді звернула увагу на важливості жінки у забезпеченні миру та презентувала книгу про захопливі історії видатних жінок — громадських діячок і спостерігачок СММ ОБСЄ — які щодня уздовж усієї лінії зіткнення, нехай невеличкими, проте конкретними кроками, поступово наближають схід України до всеохопного та стійкого миру. З книгою ви можете ознайомитись за посиланням: https://www.osce.org/uk/special-monitoring-mission-to-ukraine/462975

Всю інформацію викладачем Цвітаною Сергіївною буде доведено до здобувачів вищої освіти на практичних заняттях з кримінального права.

Щиро дякуємо організаторам за такі ґрунтовні та важливі заходи.