Викладач кафедри юридичних дисциплін Сумської філії ХНУВС Майсун Ірина взяла участь у вебінарі на тему «Cyber Security: FBI Insight on Managing One of the Highest Risks at Board Level» - «Кібербезпека: точка зору ФБР щодо управління і контролю одного з найбільших ризиків на рівні правління».

Учасниками дискусії виступили:

- Міґель Кларк – спеціальний агент ФБР, експерт з кібербезпеки.

- Нейомі Кент – президент команії InTouch (інтернет-технологічна компанія, що базується в Манчестері).

Про кібербезпеку дедалі частіше повідомляється як про одну з найбільших загроз на міжнародному рівні у багатьох галузях. Cisco (одна з найбільших в світі компаній, що спеціалізуються в області високих технологій) повідомила, що 31 % організацій у певний момент стикалися з кібератаками у ході своїх операції.

За підтримки спеціаліста ФБР Мігеля Кларк на цьому вебінарі поділилися цінною та життєво важливою інформацією про те, як уникнути атак та знизити рівень загрози для організацій. Скомплектувавши та керуючи успішним кіберзагоном національної безпеки, спеціальний агент Кларк має винятковий досвід розслідування та запобігання засекреченим видам загроз. Національний центр кібербезпеки наголошує, що захист організаційної інформації є відповідальністю на рівні правління, що вимагає активного підходу до управління розподіленими обов'язками, політики безпеки та оцінки вразливості всієї управлінської системи. Спираючись на свій досвід, спеціальний агент Кларк поділився своєю думкою про важливість управління та порадами щодо зменшення загрози для кібербезпеки.