Викладачі кафедри юридичних дисциплін Наталія Горобець, Цвітана Баранова та Вікторія Панкратова разом зі студентами та курсантами філії прийняли участь у панельній дискусії з ефективної комунікації в межах ініціативи #UN75, яка відбулася на базі мовного центру Харківського національного університету внутрішніх справ.

Привітали учасників представниця Дитячого фонду ООН (UNICEF) Ганна Омельчук, представник Фонду народонаселення ООН (UNFPA) Сергій Велігодський, представник Управління Верховного комісару ООН з прав людини (OHCHR) Сергій Штукарін., представник Управління Верховного комісару ООН з питань біженців (UNHCR) Вартан Мурадян.

На даному заході були розглянуті питання забезпечення правопорядку в умовах коронокризи, покращення співпраці органів поліції на період пандемії СOVID-19, перспективи розвитку ООН, розглянуто питання пріоритетних напрямів міжнародного поліцейського співробітництва та забезпечення прав людини і громадянина з урахуванням викликів сьогодення. Після чого курсанти та студенти разом з викладачем обговорили найважливіші аспекти онлайн дискусії.