З нагоди Всеукраїнського Олімпійського уроку у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулася Спартакіада «Старти надій» серед студентів 1 курсу, присвячена Дню фізичної культури і спорту. Захід був організований доцентом кафедри гуманітарних дисциплін Тетяною Білоус та студентським парламентом.

Спортивне свято відкрили срібна призерка Зимових Олімпійських ігор 1998 року в Нагано, багаторазова призерка Чемпіонатів світу та Чемпіонату Європи, заслужений майстер спорту з біатлону, Почесна громадянка міста Суми, Голова відділення Національного Олімпійського комітету України в Сумській області Олена Петрова та чемпіонка Європи з пауерліфтингу, студентка Сумської філії ХНУВС Анна Рикун.

Спартакіада проводилась з метою організації змістовного дозвілля студентів, перевірки спортивної підготовки, пропаганди здорового способу життя, розвитку фізичних здібностей молоді.

Переможцями спортивного свята у кожному виді змагань стали: Тарасенко Артем, Бобошко Анна, Новак Ольга, Божко Валерій, Губська Світлана, Остапчук Олег, Тригуб Юлія, Чех Максим.

На урочистому закритті найкращі спортсмени були нагороджені грамотами та фірмовими футболками від Сумського обласного відділення НОК України, а всі учасники отримали пам’ятні сувеніри. На згадку студенти зробили світлини з почесними гостями.

Спартакіада «Старти надій» – яскравий приклад того, що жити повноцінним життям, наповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен! Участь у Cпартакіаді – це вже перемога. Своїми успіхами і досягненнями першокурсники переконливо довели, що сила духу перемагає будь-які негаразди. Тож вітаємо переможців і бажаємо у подальшому лише успіхів!