Від імені ректорату, Вченої ради університету я вітаю всіх курсантів, студентів, слухачів магістратури й ад’юнктури, науково-педагогічних і наукових працівників університету, Сумської філії, Кременчуцького льотного коледжу, вихованців ліцею «Правоохоронець» із початком нового навчального року. Бажаю, щоб цей День знань став стартом для нових здобутків у навчанні, службі та професійній діяльності. Натхнення вам, наполегливості, успіхів на цьому шляху. Навчайтеся, опановуйте нові знання, зростайте як особистості та завжди дотримуйтесь девізу нашого університету «Знання. Закон. Честь».

На жаль, цього року пандемія, викликана коронавірусною інфекцією «Covid-19», внесла свої корективи в навчальний процес, але для людини, яка свідомо обрала свій професійний шлях, це не стане на заваді. У нашому університеті створено всі умови для навчання і ми готові до будь-яких викликів.

Сьогодні особливий день для першокурсників, які обрали своєю професією – захист прав і свобод громадян. У них розпочався табірний збір. Я впевнений, що вони впораються з усіма випробуваннями і стануть більш дисциплінованими, відповідальними, витривалими, гідними представниками численної університетської родини. Тож успішного вам навчання, майбутня еліто України!

Ректор Харківського національного
університету внутрішніх справ
Дмитро ШВЕЦЬ