Відбулася зустріч керівного складу університету на чолі з ректором полковником поліції Дмитром Швецем з абітурієнтами, які зараховані на навчання курсантами Харківського національного університету внутрішніх справ, у тому числі Сумської філії.

Дмитро Швець привітав юнаків і дівчат із успішним проходженням конкурсного відбору та зазначив, що професія працівника поліції надзвичайно відповідальна і її опанування потребує неабияких зусиль: «Немає нічого неможливого, якщо ви хочете чогось досягти!». Дмитро Володимирович представив присутнім керівний склад вищого закладу освіти – проректорів університету за напрямами діяльності, деканів факультетів та зазначив, що з 1 вересня у курсантів-першокурсників розпочинається табірний збір.

Перший проректор підполковник поліції Сергій Бортник зачитав абітурієнтам наказ про зарахування на навчання. Відтепер всі вони – курсанти поліцейського вишу.

Також цього дня з юнаками та дівчатами, зарахованими на навчання, провів зустріч директор Сумської філії ХНУВС, доктор юридичних наук, професор, Сергій Станіславович Лукаш.

Слід зазначити, що цього року, у зв’язку з пандемією, спричиненою коронавірусом COVID-19, захід пройшов в обмеженому режимі, з дотриманням усіх карантинних вимог, без присутності батьків, близьких і друзів.