Живи, Україно! Живи для краси,
Для сили, для правди, для волі!
Співай, Україно, як рідні ліси,
Як вітер в широкому полі.

З нагоди Дня Державного Прапора України та 29 річниці проголошення Незалежності України бібліотекарі філії організували для своїх читачів книжкову виставку - заклик та перегляд літератури, матеріали яких висвітлюють тривалий шлях, пройдений нашою державою та перспективи розвитку України. Представлена література розкриває історію появи українського національного прапора, його використання в Україні у різні історичні періоди, ставлення до державної символіки в наш час.

Матеріали книжкової виставки дають змогу відвідувачам побачити минуле і сучасне України, нелегкий процес державотворення, згадати імена та постаті великих українців, котрі в різні часи прославили Україну. Також представлені матеріали про захисників Батьківщини, які сьогодні відстоюють суверенітет і захищають територіальну цілісність нашої держави.

Виставка об’єднала в собі книги, в яких описується історія України на її шляху державотворення, книги про символи національної та державної величі, а також захоплюючі розповіді присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність.

Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

ЗІ СВЯТОМ!!!