Учні 2-го курсу державного навчального закладу «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» відвідали Сумську філію Харківського національного університету внутрішніх справ. Для майбутніх абітурієнтів працівники поліції організували екскурсію по території центру первинної професійної підготовки «Академія поліції». Учні дізналися про роботу поліцейських, побачили бойовий та мультимедійний тири, де відбуваються навчально-тренувальні стрільби слухачів та курсантів, ознайомилися з умовами їх проживання та навчання.

Гостям була організована виставка зброї та спеціальних засобів, а також розказано про основні види вогнепальної зброї, яка знаходиться на озброєнні в Національній поліції України.

Юнаки мали можливість відчути себе справжніми поліцейськими – одягнути бронежилет, тактичну поясну систему, взяти до рук спеціальні засоби та зброю. Також працівники поліції продемонстрували в спортивній залі володіння прийомами рукопашного бою.

Також відвідувачам продемонстрували відеоролики із життя слухачів та курсантів Сумської філії Харківського національного університету.