Наркоманія! Скільки смертей за цим словом, скільки болі, скільки поламаних життів? Дуже багато! І не відомо, скільки ще життів заберуть із собою в нікуди наркотики! Про наркоманію нині говорять у всьому світі. Ця проблема турбує політиків, медиків, соціологів, юристів, педагогів. За приблизними даними, у світі налічується понад один мільярд наркоманів. Це - соціальна трагедія.

З метою популяризації здорового способу життя, викликати в молоді негативне ставлення до наркоманії, до вживання наркотиків, які завдають великої шкоди здоров᾿ю людини, В БІБЛІОТЕЦІ ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ ОФОРМЛЕНО ВИСТАВКУ - РОЗДУМ "НАРКОТИКИ ТА НАРКОМАНІЯ: АСПЕКТИ ТА ПРОБЛЕМИ"

Матеріали, що представлені на виставці покликані надати інформацію про наркотичні речовини та наслідки їх вживання і застерегти українців від згубного впливу наркотиків.

Наркоманія - одна з найважливіших проблем сучасності. Про наркоманію нині говорять в усьому світі. З нею пов’язують падіння моралі, зростання злочинності, збільшення кількості транспортних аварій тощо.

На сьогоднішній день наркотики є найстрашнішим злом, захоплюючим велику кількість зовсім молодих людей. Негативні явища, що породжуються вживанням наркотиків, несуть у собі смертельну небезпеку, задуматися над якою потрібно кожному.

Бережіть своє здоров’я!