«Перемога. Пам’ять. Вдячність»

З цвітінням садів, буянням квітів і дерев, золотом і сріблом бойових нагород до нас приходить Перемога. Свято Перемоги – особливе свято – величне, вистраждане… Подвиг героїв-переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу країн Європи.

Ми у вічному боргу перед ветеранами за їхню обірвану війною юність, за невичерпну силу духу, за прояви незбагненної мужності, свідому самопожертву заради життя на землі.

Ми щиросердно дякуємо живих ветеранів Великої Вітчизняної війни за стійкість, за мужність, пишаємось їх подвигами.

Події тих страшних днів не повинні згаснути в пам’яті народу, ми вшановуємо світлу пам’ять героїв, які віддали життя, низько схиляємо голови, пам’ять про них назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь, яку нащадки несуть у вічність.

А ми, бібліотекарі могутньою силою слова, безмежною силою інформації доносимо до умів та сердець наших відвідувачів книгозбірні величний подвиг українського народу у Великій Вітчизняній війні та визвольній місії народів Європи.

Пропонуємо переглянути виставку - пам’ять « Перемога. Пам’ять. Вдячність».

Шана та слава Героям !!!
Вічна пам’ять загиблим !!!