До уваги вступників до магістратури! З 12 травня розпочато реєстрацію для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови та єдиного фахового вступного випробування (ЗНО). Реєстрація триватиме до 05 червня 2020 року.

Абітурієнти мають можливість зареєструватися для складання ЄФВВ та ЄВІ та отримати екзаменаційний лист в приймальній комісії Сумської філії ХНУВС.

Нагадуємо! Для вступу до магістратури за спеціальністю 081 «Право» складається єдиний вступний іспит з іноземної мови та єдине фахове вступне випробування. Для вступу до магістратури за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» складається єдиний вступний іспит з іноземної мови.

ЄВІ з іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської) відбудеться 01 липня 2020 року. ЄФВВ (тест загальних навчальних правничих компетентностей ТЗНПК та тест із восьми базових юридичних дисциплін, що включає «Конституційне право», «Адміністративне право України», «Цивільне право України», «Цивільне процесуальне право України», «Кримінальне право», «Кримінальне процесуальне право України», «Міжнародне публічне право», «Міжнародний захист прав людини»), відбудеться 03 липня 2020 року.

Пакет документів необхідний для реєстрації:

  1. документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ (диплом), і додаток до нього, або довідка про навчання на випускному курсі;
  2. заповнена власноруч заява, щодо допуску до складання ЄВІ та ЄФВІ (завантажити заяву);
  3. копію документа, що посвідчує особу та громадянство;
  4. реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код);
  5. 6 кольорових фотокарток розміром 3x4 см;
  6. 10 поштових конвертів з марками по Україні;
  7. картонна папка із зав’язками.

Увага! Також необхідний для реєстрації пакет документів можливо направити електронною поштою ([email protected]), або Новою поштою (м. Суми, відділення № 17). Контактна особа для отримання документів Баранова Цвітана Сергіївна, мобільний телефон (066)45-88-018.

Наша адреса: вул. Миру, 24, м. Суми.

Приймальна комісія тел.: (0542)33-03-18, (066)45-88-018.