4 квітня народилася геніальна співачка українського походження Квітка Цісик. Все своє життя Квітка Цісик популяризувала українську культуру. Усіх досягнень цієї надзвичайно талановитої співачки не злічити, і незабути її голос, хто хоч раз його чув, бо він мав містичну силу, заворожував і лікував. На жаль в рідній Україні голос відомої Квітки Цісик почули переважно після її смерті. Два україномовних музичні альбоми, які Квітка випустила за власний рахунок в 1990 році були номіновані на премію Греммі в категорії «Сучасний фолк».

Творчість Квітки не перестає дивувати і сьогодні, ми відкриваємо її по-новому, бо пісні її надихають. У них все – ліричність та емоційність, глибина і проникливість, життєва мудрість, гармонія та спокій.

У день народження американської зірки з українською душею колектив Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ пропонує згадати пісню Квітки Цісик «Де ти тепер», яку виконала 21 лютого 2020 року на ювілейному концерті до Дня народження Сумської філії курсант Анна Березова.

Фрагмент з ювілейного концерту.