У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди свята весни 8 березня. Усіх присутніх із Міжнародним жіночим днем привітав директор філії, доктор юридичних наук, професор Сергій Лукаш.

Традиційно в цей день у філії проводиться конкурс «Міс першокурсниця». У цьогорічному конкурсі взяли участь п’ять яскравих дівчат-першокурсниць, неповторних своєю індивідуальністю та характером: Анна Мартиненко, Анастасія Лебідь, Анастасія Єланкіна, Карина Мальцева та Анна Березова. Вони змагалися за титул «найкрасивішої, найталановитішої, найгарнішої» у чотирьох конкурсах: відео-презентації, інтелектуальному, талантів та дефіле у вечірніх сукнях. Проведені конкурси дали змогу розкрити творчі та інтелектуальні здібності дівчат і допомогли виявити переможницю.

Оцінювало конкурсанток компетентне журі у складі директора філії, доктора юридичних наук, професора Сергія Лукаша, директора Сумського центру ППП «Академія поліції» Вячеслава Драновського, заступника директора Катерини Науменко та представниці Регіонального конкурсу «Студ Міс Україна» в Сумській області Катерини Прокопенко.

Після двохгодинної програми за підсумками конкурсів дівчата розділили між собою наступні номінації: «Віце Міс» та «Міс глядацьких симпатій» - Анастасія Єланкіна, «Міс чарівність» - Анна Мартиненко, «Міс артистичність» та «Міс грація» - Карина Мальцева, «Міс натхнення» - Анастасія Лебідь. А переможницею у конкурсі краси та таланту «Міс першокурсниця 2020» стала курсант Анна Березова.

Усі учасниці були нагороджені грамотами та цінними подарунками від спонсорів конкурсу «Косметик Лайн» та «Планети Кіно», а переможниця отримала символічну корону. Ми бажаємо успіхів Анні у подальшому представленні Сумської філії на конкурсі краси «СтудМіс Сумщини».

Протягом конкурсу гарний настрій створювали його ведучі Ярослав Рокіта та Ярослав Домантович, а також талановита молодь філії: Валентин Даньков, Валентина Сіліверст, Марина Гайдар, Річард Петренко, Ярослав Кириченко, Діана Гетманова, Ярославна Анпілогова, Євгенія Коваленко та завідувач клубом Андрій Лебеденко.

Свято пройшло яскраво і феєрично, воно подарувало глядачам шалену порцію краси, таланту та грації.