В новому навчальному році бібліотека гостинно зустріла своїх нових читачів - студентів 1 курсу денної форми навчання за спеціальністю «право» та «правоохоронна діяльність». Завідувач бібліотекою Григор’єва Світлана Іванівна розповіла про відділи бібліотеки, про особливості бібліотечних послуг, які можуть бути отримані, пропонувала активно використовувати потенціал бібліотеки. Розповіла про багатий книжковий фонд бібліотеки, та запевнила, що завжди працівники бібліотеки допоможуть зорієнтуватися у бібліотечно-інформаційних просторах філії. Всі студенти отримали повний комплект підручників на 1 семестр.

Упевнені, що враження від екскурсії бібліотекою залишаться доброю згадкою на шляху у доросле життя студентів нашого університету. Нам передусім хочеться, щоб у першокурсників склалось гарне враження про університет, переступивши поріг бібліотеки. Нехай подружаться з нею на всі роки навчання».

Кожен з нас може знайти в бібліотеці спокій духу, розраду в смутку, моральне оновлення і щастя, якщо тільки вміє «володіти тим дорогоцінним ключем, який відмикає таємничі двері цієї скарбниці».

Чекаємо на Вас у нашій книгозбірні!