23 квітня – День книги та авторського права.

Кажуть, що книги – це людські душі, стиснуті щільною "шкірою" обкладинок, які тут же оживають, якщо взяти їх у руки... І не випадково у кожного з нас є своя найулюбленіша книга. У одного це старенька книжка дитинства, що розповідає про пригоди відважних героїв, у другого – бестселер-детектив, що обійшов планету, інші ж не можуть розлучитися зі збірником заповітних віршів. Є навіть таке поняття – настільна книга, яка вирізняється з усіх, що лежать на столі. Цікаво, чи сучасна молодь взагалі розуміє, про що йдеться?..

Хто читає сьогодні? Кого читають і якими творами захоплюються? Які письменники є популярними на сьогоднішній день? Щоб дізнатися про це, працівники бібліотеки запропонували відвідувачам зробити селфі з улюбленою книгою.

Читачі, що відвідали нашу бібліотеку, були заінтриговані цікавим завданням, отриманим від бібліотекарів.

І в черговий раз наші користувачі підтверджують, що бібліотека це - місце, в якому люблять читати, шанують книгу, слідкують за новинками. Адже читання дарує нам чимало нових емоцій, змушує мислити, вчить мати власну точку зору.

Відтепер, завітавши до бібліотеки, сучасна молодь може зробити селфі з улюбленою книгою, останнім прочитаним романом тощо.

«Читати – це модно!» – селфі у бібліотеці продовжується!