Відповідно до плану профорієнтаційної роботи завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін Олена Анатоліївна Лук’янихіна відвідала Сумське вище професійне училище будівництва і автотранспорту м. Суми.

Після перегляду відеоролику про заклад вищої освіти і урочистості з приводу Присяги курсантів Сумської філії ХНУВС доповідач розповіла випускникам про умови вступу до Сумської філії ХНУВС за спеціальністю 081 «Право» для отримання класичної юридичної освіти і за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» за кошти фізичних і юридичних осіб.

Студенти ВПУ будівництва і автотранспорту м. Суми з цікавістю вислухали інформацію про можливість навчатися на місцях державного замовлення за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» (поліцейські), почати з першого курсу трудовий стаж, отримати спеціальне звання і мати гарантоване працевлаштування у системі правоохоронних органів по закінченню навчання у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ.
Серед присутніх було проведено тестування на предмет виявлення схильності до певного виду юридичної діяльності. Усі отримали рекламні буклети і контактні телефони для подальших комунікацій.